
Premium praliner i världsklass!
Chef Jungstedts butik på Sicklastråket 13 i Nacka är en färgsprakande butik fylld av premium choklad.
Kanske den bästa platsen i Stockholm att köpa handgjorda chokladpraliner på.
Allt som säljs tillverkas på plats i köket på Sicklastråket 13!
Genom stora fönster kan ni följa hur praliner, tryfflar, chokladkakor m.m. blir tillagade för hand … samt se hur chokladen rinner fritt ur kranarna.
Välkommen in!
Öppettider:
Vardagar 11:00 – 18:00, Lördagar 11:00 – 15:00
Öppettider Påsk:
5/5 11:00 – 19:00
6/5 11:00 – 18:00
7/5 11:00 – 15:00
8/5 11:00 – 15:00
9/5 Stängt
10/5 Stängt
“Mycket bra service och helt fantastiska praliner.“ – Henrik Egrell
5 av 5 i betyg på Google
“Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask.” – Aron
4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
En glimt av utbudet i butiken
Öppettider:
Vardagar 11.00 – 18.00
Lördagar 11.00 – 15.00
Att komma med bil

Det går att parkera i närområdet eller ställa sig på lastplatserna utanför butiken i någon minut.
Restauranger som valt Chef Jungstedt

Här hittar ni Chef Jungstedts butik
Tillverkning av chokladpralinerna
Alla praliner ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.
Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.
Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.
Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard.
Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.
Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.
Kalle “Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.