Pralin och chokladprovning

Pralin och chokladprovning – 395 kr

Kommande tillfällen:

Få smak på choklad och olika praliner

Att känna tänderna knäcka det ömtåliga tunna chokladskalet som omsluter pralinens fyllning är tillfredställande. Smakerna som blandas i munnen samtidigt som den mörka chokladen smälter mot tungan kan vara det mest tillfredställande och godaste som finns.

Men att avnjuta en pralin tillsammans med kreatören och skaparen, där du får smaker, uppbyggnad, struktur, bakgrund m.m. förklarat för dig, är att ta pralinen till nästa nivå.

Avsluta arbetsdagen med en härlig pralinprovning. 

I den eleganta och inspirationsrika studion hos Restaurang Copine får ni avnjuta ett urval praliner ifrån Chef Jungstedts kollektion. Pralinerna serveras perfekt tempererade för att maximera upplevelsen likt en Japansk sushiservering i Omakase-stil på eleganta små handtillverkade keramiktallrikar tillverkade exklusivt för Chef Jungstedts Praliner.

Studio Restaurang Copine Pralin Provsmakning

Ni kommer att få prova ett spektrum av praliner med olika karaktärer och strukturer. Lär er känna igen hur en kvalitetspralin är uppbyggd, upplev smaker och texturer som för er tilbaka till barndomen. Hur väl smälter chokladen ut i munnen? Är skalet för tjockt eller för tunt? Känns den lyxig att bita i? Är fyllningen mjuk och len? Är det lagom syra för just den smaken? Kommer de rätta smakerna fram? Listan är längre än man tror när det kommer till en Pralin Provsmakning.

Smaka choklad av yppersta kvalité

Under vårt möte kommer ni även att få provsmaka den rena chokladen av yppersta kvalité som pralinerna skapats av. Chokladen är från en av världens bästa tillverkare och förädlare – Felchlin från Schweiz. 

Avsluta med Restaurang Copine

Pralinprovningen går även att kombinera med ett middagspaket sammansatt för dig som deltagare av Restaurang Copine.

Bokar ni bord i samband med pralinprovningen får ni avnjuta en smakrik medelhavsinspirerad middag med 5 serveringar.

Till det förmånliga priset av 595 kr får ni de bästa bitarna ifrån Restaurang Copine´s meny.  

Välkomna till Chef Jungstedts Chokladstudio på Kommendörsgatan 23, Restaurang Copine, Stockholm

/Team Chef Jungstedt


Boka din pralinkurs här

Vill ni läsa om fler pralinmöten?

Klicka på någon av ikonerna så tas du till respektive kurs:


Vinn Kalles Choklad

Nästa steg kursen

Proffskursen

Provsmakaren

Möhippan

Företag