Välkommen till Chef Jungstedts pralinguide.
Klicka på respektive bild eller knapp för att läsa mer om respektive produkt du söker.
Hållbarhet på pralinerna
Praliner är en färskvara och därför är smak och texturer bäst i ca 10 dagar efter köp.
Pralinerna håller dock mycket längre än så, upp till en månad i rumstemperatur eller på en svalare plats, helst i en vinkyl 12-16 grader.
Chef Jungstedts pralinsortiment
För att läsa mer, klicka på en pralinen så kommer ni till dess produktsida
-
Björnbär Viol
-
Blodgrape Vanilj
-
Calamansi Cheesecake
-
Champagne Brioche
-
Crème Brûlée
-
Espresso Kola
-
Fläder Jordgubb
-
Hallon Saltlakrits
-
Havtorn Chili
-
Iransk pistage Vanilj
-
Kanelbulle
-
Kardemumma
-
Lingon Kola
-
Maracaibo Mörk choklad 65%
-
Marängsviss
-
Nubbe – Dill – Kavring
-
Passion Mango
-
Piemonte Hasselnöt
-
Prinsesstårta
-
Saltkola
-
Tarte Tatin
-
Tiramisu
-
Whisky Svensk Rök
Chef Jungstedts tryffelsortiment
För att läsa mer, klicka på en pralinen så kommer ni till dess produktsida