Välkommen till Chef Jungstedts pralinguide. Här nedan finner du en guide till vad som är vad i vårt sortiment!
Klicka här för att komma till:
Hållbarhet på pralinerna!
Praliner är en färskvara och därför är smak och texturer bäst i ca 10 dagar efter köp!
Pralinerna håller dock mycket längre än så, upp till en månad i rumstemperatur eller på en svalare plats, helst i en vinkyl 12-16 grader.
Chef Jungstedts pralinsortiment
För att läsa mer, klicka på en pralinen så kommer ni till dess produktsida
-
Apelsin Hasselnöt
-
Apelsin Nejlika
-
Björnbär Viol
-
Blodgrape Vanilj
-
Calamansi Cheesecake
-
Champagne Brioche
-
Chili med mörk choklad
-
Crème Brûlée
-
Espresso Kola
-
Flamberad Ananas
-
Glögg, mandel och russin
-
Hallon Saltlakrits
-
Iransk pistage Vanilj
-
Kanelbulle
-
Lime Mynta
-
Lingon kola
-
Mango och Passionsfrukt
-
Maracaibo Mjölkchoklad 38%
-
Maracaibo Mörk choklad 65%
-
Marängsviss
-
Mint & Mjölkchoklad
-
Pepparkaka med ädelost
-
Persika Vanilj
-
Piemonte Hasselnöt
-
Plommon Sherry
-
Prinsesstårta
-
Saffran, Brynt smör och citron
-
Saltkola
-
Tarte Tatin
-
Tiramisu
-
Whiskey Jordnöts
Chef Jungstedts tryffel sortiment
För att läsa mer, klicka på en pralinen så kommer ni till dess produktsida