Chef Jungstedts pralinkurser

Vill du förstå konsten med choklad och praliner?


Pralinkurser Online

Fundamentals Online kurs

“The Fundamentals” Online

Hur man gör en perfekt pralin

2499 kr

Chef Jungstedt presenterar i 8 stycken förinfilmade klipp med tillhörande PDF-material hur ni lär er göra en perfekt skinande pralin.

Kursen ger er steg för steg dem viktiga detaljerna, vad som gör skillnad när ni skapar era praliner.

I denna kurs ingår även “medlemskap” i Chef Jungstedts Facebook-grupp – där ni kan ställa frågor direkt till Chef samt lära känna andra choklad studenter.

Kursen är på engelska.

Online fyllningskurs Chef Jungstedt

“The Fillings course” Online

hur man gör en perfekt fyllning

3499 kr

Chef Jungstedt presenterar en heltäckande onlinekurs i hur du gör alla typer av fyllningar till gjutna praliner.

Kursen ger dig 16 instruktions videos

56 välbalancerade recept.

72 Sidor skrivet material med recept och extra fördjupande kunskap

Kursen är på engelska.


Pralinkurser live

Chef Jungstedt Troubleshooting

Troubleshooting 1-on-1 Online

1100 kr

Detta är en tjänst som hjälper dig att höja dina resultat för pralinmakeri.

Mycket ofta står vi där ensamma och kan inte förstå hur vi ska lösa de problem som dyker upp under eller efter din produktion.

Här får du chansen att bolla dina pralinproblem och ideer med Chef Jungsted i en hel timme för dig själv.

Gå till kursen här ->

Chef Jungstedt pralin privat kurs

Chef Jungstedts Privata pralinkurs

4995 kr

Detta är ett inspirerande möte för dig som vill ha en privat fördjupnings- och lärostund med Chef Jungstedt, helt själv.

Vilka steg behöver göras, hur ska varje steg avverkas och hur mycket jobb är det egentligen att göra en spegelblank pralin?

Här får du chansen att bolla dina problem, tankar och ideer med Chef Jungstedt en hel dag.

Gå till kursen här ->

Chef Jungstedt Professionell kurs

Professionell pralinkurs

4995 kr

Chef Jungstedt ger dig, som jobbar med praliner eller dig som är en inbiten amatör, en professionell pralinkurs.

På denna kurs är vi få deltagare för att alla ska få tid att fråga, testa och utvecklas maximalt under de två dagarna vi arbetar tillsammans.

Denna kurs ej tillgänglig under våren 2022

Gå till kursen här ->

Pralinfyllningskurs

3495 kr

Det här är kursen för dig som vill få experthjälp när det kommer till pralinfyllningar.

Förutom textur och smak kommer vi fokusera mycket på hållbarhet i denna kurs – du kommer lära dig allt kring hur du balanserar och skapar nya fyllningar. I kursen ingår även ett kompendium med en rad olika typer av fyllingar som du kan utgå ifrån.

Tlllgängliga datum 2022, 20 Maj, 17 Juni

Gå till kursen här ->

Chef Jungstedt Nästa Nivå kurs

Pralinkurs Nästa nivå

1795 kr

Detta är en inspirerande kurs för dig som vill börja eller bli bättre på att göra dina egna praliner ifrån scratchmed en av Sveriges vassaste pralinmakare.

Under en heldag tillsammans går vi igenom alla grunder som krävs för att skapa en smakfull och vacker pralin.

Tlllgängliga datum 2022, 1 April, 10 Juni

Gå till kursen här ->

Chef Jungstedt Nybörjarkurs

Pralinkurs för nybörjare

695 kr

Under 3 timmarna kommer ni få en resa på chokladens väg med Chef Jungstedt i en elegant och inspirationsrik studio inuti Restaurang Copine.

Tlllgängliga datum 2022, 2 Mars, 23 Mars, 20 april

Gå till kursen här ->


Var hålls kurserna?

Privata kurserna och Troubleshooting kurserna hålls antingen över länk, där ni väljer (inom Stockholm) eller

i studion på Restaurang Copine, Kommendörsgatan 23, i Stockholm.

Nybörjar, Nästa nivå och fyllningskursen kursen hålls i studion på Restaurang Copine, Kommendörsgatan 23 i Stockholm.

Har ni frågor?

Kontakta Chef Jungstedt här:

Mail: Info@chefjungstedt.com / Tel: +46 76 644 43 22 / Instagram: #ChefJungstedt

eller knacka på i studion på Restaurang Copine,

Kommendörsgatan 23 i Stockholm.


Ser fram emot att se er.

Välkomna

/Chef Jungstedt