Vill du förstå konsten med choklad och praliner?
Chef Jungstedt hjälper dig med alltifrån att starta göra praliner till att få till den där extra professionella touchen.
Nedan presenteras både Chef Jungstedts Live- samt onlinekurser.
Pralinkurser live
Live kurserna hålls i Chef Jungstedts Studio på Sicklastråket 11, Nacka, Stockholm om inget annat sägs.
Troubleshooting timmen hålls över länk med Chef Jungstedt, om inget annat är överenskommet.
Pralinkurser Online
Chef Jungstedts Online kurserna är på engelska och finns på Chef Jungstedts engelska sida – ChefJungstedt.com – läs mer om dem nedan och klicka på respektive knapp för att ta er direkt till kursen.
Tempereringskurs på Svenska – online?
Kursplattformen Cursiso erhåller Chef Jungstedts onlinekurs om temperering på svenska. Ni hittar mer info om kursen nedan – klicka på knappen efter texten eller länken här bredvid för att för att ta er direkt till Cursio.se

“Temperera choklad”
Hur du tempererar choklad perfekt
495 kr
Tycker du temperering av choklad är svårt?
Får du ojämna resultat när du tempererar din choklad?
Har du svårt att förstå vad som gått fel när du inte får dem resultaten du önskar?
Skulle du vilja känna dig lugn och harmonisk och säker på din sak när du tempererar choklad?
I denna kursen lär du dig två tekniker för att temperera choklad stressfritt, rent och smidigt!
Kursen är på svenska och på Cursios kursplatform.

“Shine and decor”
Hur man alltid får en pralin att skina
Kommer under 2023
Det är verkligen vad rubriken avslöjar. Vi hjälper dig att uppnå den ultimata glansen KONSEKVENT – hela tiden!
Att få superglans är inte tur eller magi. Det är bara ren vetenskap och pålitliga metoder! Och vi kommer att se till att du verkligen kommer till punkten att bemästra glansen!
Skriv upp dig på vårt nyhetsmail så är du en av de första att få veta när kursen kommer ut, samt få ta del av den 20% rabatt som delas ut vid lanseringen.

“The Fundamentals”
Hur man gör en perfekt pralin
2499 kr
Chef Jungstedt presenterar i 8 stycken förinfilmade klipp med tillhörande PDF-material hur ni lär er göra en perfekt skinande pralin.
Kursen är på engelska och öppnas i en ny flik.

“The Fillings course”
Hur man gör en perfekt fyllning
3499 kr
Chef Jungstedt presenterar en heltäckande onlinekurs i hur du gör alla typer av fyllningar till gjutna praliner.
Kursen är på engelska och öppnas i en ny flik.
Har ni frågor?
Kontakta Chef Jungstedt här:
Ser fram emot att se er.
Välkomna
/Chef Jungstedt