
Pralinerna finns i vår butik i Sickla
Online butiken är för tillfället stängd.
MEN vi kommer göra tillfälliga släpp – så för att vara med på dem – skriv gärna upp er på vårt Nyhetsbrev nedan.
Annars är ni välkommen in till vår butik på Sicklastråket 13 i Nacka.
Tar du med den tomma pralinlådan till vår butik för en refill – blir det både billigare för dig och bättre för miljön.
Vad säger andra om Chef Jungstedt?
”Får alltid otroligt fin service hos Chef Ljungstedt! Pralinerna är en annan nivå och jag har kommit tillbaka och fyllt på pralinlådorna både en, två och fler gånger!” – Josefin Andersson

”Chef Jungstedt slår allt jag någonsin har ätit i chokladväg! Smakerna är så otroligt välkomponerade! Skulle tro att vi har Sveriges i särklass bästa choklad här!” – Lena Karlsson

Chef Jungstedts Calamansi Cheesecake
Calamansi Cheesecake – här är den.

En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.
Chef Jungstedts Grand Cru Selection
Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver den specifika regionens unika terroir (jordmån, klimat och odlingsförhållanden) . Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet.

Vad säger andra om Chef Jungstedt?
”Otroliga smakupplevelser i dessa högklassisga chokladpraliner , där var o en pralin är som små konstverk.Det är inte bara för munnen utan oxå för ögat.” -Anne-Charlotte Styffe

”Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask. Något som också skall lyftas fram är hur bra och snabb kundsupporten är.” – Aron

”Helt fantastiska praliner med smak av klassiska desserter. Lekfullt och välbalanserat. Sjukt bra hantverk.” – Robin Maina

Signa upp på vårt nyhetsbrev
Ta del av nyheter i vårt sortiment och få en inblick i livet som chokladmakare.
Välkommen till vår värld av choklad.
/Chef Jungstedt
Praliner / tryfflar på er restaurang eller på ert event?

Vad sägs om att lyfta er restaurangs meny eller se till att event får en extra touch?
Ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan lösa ert behov.
Urval av restauranger som valt Chef Jungstedt:
Tillverkning av chokladpralinerna
Alla praliner ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.
Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.
Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.
Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard.
Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.
Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.
Kalle ”Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.







