Chef Jungstedts Pralinguide


Hållbarhet på pralinerna


Praliner är en färskvara och därför är smak och texturer bäst i ca 10 dagar efter köp.

Pralinerna håller dock mycket längre än så, upp till en månad i rumstemperatur eller flera månader på en svalare plats, helst i en vinkyl med 12-16 grader.

Chef Jungstedts pralinsortiment


A – F

Bloodgrape_Vanilj-Pralin

Blodgrape Vanlij

Calamansi-pralin

Calamansi Cheesecake

Champagne-pralin

Champagne Brioche

Citroncheesecake

Creme-brule-beskrivning

Crème Brûlée

Espresso Kola


G – K

Hallon Saltlakrits

Havtorn_Chili-Pralin

Havtorn Chili

Iransk pistage Vanilj

Kanelbulle

Kanelbulle

Kaffe-Krisp-Pralin

Kaffekrisp

Killindi-Peppar.

Killindipeppar

Kokos-Pralin

Kokos

L – R

Mandel-Pralin

Mandelnougat

Maracaibo-65-Pralin

Maracaibo Mörk 65%

Mork-Chokladkola-pralin

Mörk Chokladkola

Pekan Lönnsirap

Piemontehasselnöt pralin

Piemonte Hasselnöt

Prinsesstårta-

Prinsesstårta

Rom

S – Ö

Semla-Pralin

Semla

Saltkola pralin

Saltkola

Tarte-tatrin-beskrivning

Tarte Tatin

Tiramisu

Yuzu-Lakrits-Pralin

Yuzu Saltlakrits

Chef Jungstedts Grand Cru


Arriba-72-Pralin-Grand-Cru

Arriba 72 %

Bolivia-45-Pralin-Grand-Cru

Bolivia 45 %

Bolivia-68-Pralin-Grand-Cru

Bolivia 68 %

Elvesia-42-Pralin-Grandu-Cru

Elvesia 42 %

Elvesia-74-Pralin-Grand-Cru

Elvesia 74 %

Maracaibo-38-Pralin-Grand-Cru

Maracaibo 38 %

Maracaibo-88-Pralin-Grand-Cru

Maracaibo 88 %

Rio-Huimbi-62-Pralin-Grand-Cru

Rio Huimbi 62 %

Cremino Dubbelnougat


Cremino Dubbelnougat

Cremino Dubbelnougat

Chef Jungstedts tryffelsortiment


Tryffel-mjolkchoklad

Mjölkchoklad 43% Dark Milk

Mork-saltkola.-tryffel

Mörk Saltkola

Saltlakritstryffel

Saltlakrits