Chef Jungstedts Chokladpraliner

Vad säger andra om Chef Jungstedt?

Får alltid otroligt fin service hos Chef Ljungstedt! Pralinerna är en annan nivå och jag har kommit tillbaka och fyllt på pralinlådorna både en, två och fler gånger!” – Josefin Andersson

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

“Chef Jungstedt slår allt jag någonsin har ätit i chokladväg! Smakerna är så otroligt välkomponerade! Skulle tro att vi har Sveriges i särklass bästa choklad här!” – Lena Karlsson

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

Nyhet! Chef Jungstedts Veganlåda


Chef Jungstedts veganska pralinlåda är äntligen här!

Vi har sedan länge haft veganska praliner i vårt sortiment, nu har vi äntligen adderat smaker och satt ihop en helt vegansk låda. Här finns klassiker som Blodgrape Vanilj, Piemonte Hasselnöt, Mandelnougat och Passion Mango tillsammans med Kaffekrisp, Kokos, Killindipeppar och en Chokladkola.

Chef Jungstedts Veganlåda

215.00kr455.00kr

Chef Jungstedts veganska pralinlåda är äntligen här! Vi har sedan länge haft veganska praliner i vårt sortiment, nu har vi äntligen adderat smaker och satt ihop en helt vegansk låda. Här finns klassiker som Blodgrape Vanilj, Piemonte Hasselnöt, Mandelnougat och Passion Mango tillsammans med Kaffekrisp, Kokos, Killindipeppar och en Chokladkola. Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av 5 på Google   Scrolla ner för att läsa mer om de olika smakerna    

SKU: 2205
Kategori:

Nyhet!

Cremino Dubbelnougat

En klassisk cremino i tre lager

En botten på hasselnötsgianduja följt av mandelpraliné och en topp på mjölkchokladen Sao Palme 36 %.

Cremino Dubbelnougat

175.00kr325.00kr

En klassisk cremino i tre lager En botten på hasselnötsgianduja följt av mandelpraliné och en topp på mjölkchokladen Sao Palme 36 %. Allergener: Laktos, mandel, hasselnöt, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter  

SKU: 2510
Kategori:

Våran storsäljare Calamansi Cheesecake


Calamansi Cheesecake – här är den.

En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.

Calamansi Cheesecake

215.00kr455.00kr

En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.   Allergener: Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter. 

SKU: 2104
Kategori:

Chef Jungstedts Pralinlådor


Ta tillfället i akt och få en gott och blandat låda ifrån Chef Jungstedt. Välkommen till en värld av välsmakande choklad

Chef Jungstedts Grand Cru Selection


Ursprung och kvalité

Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver den specifika regionens unika terroir (jordmån, klimat och odlingsförhållanden) . Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet. 

Chef Jungstedts Grand Cru Selection

175.00kr325.00kr

Ursprung och kvalité Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver regionens unika terroir. Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet. Från Venezuela, Bolivia, Dominikanska republiken…

SKU: 2511
Kategori:

Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda


De klassiska smakerna i en pralinlåda

Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda

215.00kr455.00kr

De klassiska smakerna i en pralinlåda I denna pralinlåda har vi samlat Chef Jungstedts klassiska praliner. Här finns den mörka Maracaibo 65%, Saltkola, Hallon Saltlakrits, Piemonte Hasselnöt, Blodgrape Vanilj, Calamansi Cheesecake, Espresso Kola och slutligen Iransk pistage Vanilj.  Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av 5 på…

SKU: 2203
Category:

Chef Jungstedts Dessertlåda


I Chef Jungstedts Dessertlåda får du alla klassiska efterrätter på ett bräde

Prinsesstårta, Rom Diplomatico, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake och Kanelbulle toppat med en Espresso Kola. 

Chef Jungstedts Dessertlåda

215.00kr455.00kr

Här har du alla desserter du kan tänka dig i miniformat, i en och samma låda!   Prinsesstårta, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake, Kanelbulle, Espresso Kola och avslutningsvis en Avec.     Praliner av högsta klass! – Alix       Chef Jungstedt 4,9 av 5 på Trustpilot   Scrolla ner för att…

SKU: 2202
Category:

Chef Jungstedts Svenska smaker


En hyllning till svenska smaker.

Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring. Mer svenskt kan det inte bli.

Chef Jungstedts Svenska smaker

215.00kr455.00kr

Svenska smaker I den här lådan vill vi framhäva och hylla svenska smaker. Här hittar vi Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring.   Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av…

SKU: 2204
Category:

Vad säger andra om Chef Jungstedt?

Otroliga smakupplevelser i dessa högklassisga chokladpraliner , där var o en pralin är som små konstverk.Det är inte bara för munnen utan oxå för ögat.” -Anne-Charlotte Styffe

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

“Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask. Något som också skall lyftas fram är hur bra och snabb kundsupporten är.” – Aron

Chef jungstedt trustpilot
Trustpilot recension

“Helt fantastiska praliner med smak av klassiska desserter. Lekfullt och välbalanserat. Sjukt bra hantverk.” – Robin Maina

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

Chef Jungstedts styckpraliner


Ibland nöjer vi oss bara med en sort. Det går ju också bra.

Calamansi Cheesecake

Calamansi Cheesecake

215.00kr455.00kr

En syrlig gelé på den asiatiska citrusfrukten calamansi i toppen följt av en vit chokladganache på Edelweiss 36% smaksatt med philadelphiaost. Avslutningsvis en digestivebotten med karamellchokladen Bionda.   Allergener: Laktos, gluten, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter. 

SKU: 2104
Category:

Hallon Saltlakrits

Hallon Saltlakrits

215.00kr455.00kr

En hallongelé som sällskapar tillsammans med en saltlakritskola i ett skal på den vita ekologiska chokladen Dominicana 36%.   Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

SKU: 2108
Category:

Champagne Brioche

Champagne Brioche

215.00kr455.00kr

Här möts en champagnegelé med en ganache på brynt brioche-smör och en botten på rostad brioche. Omsluten av karamellchokladen Bionda får du ett glas champagne i en pralin.   Allergener: Laktos, gluten, ägg, champagne (alkohol), sojalecitin. Kan innehålla spår av mandel och nötter.

SKU: 2137
Category:

Espresso Kola

Espresso Kola

215.00kr455.00kr

I ett skal på den vita ekologiska chokladen Dominicana 36% gömmer sig en saltkola följt av en len espressoganache. Den lockas sedan ihop med den mörka chokladen Cru Suhum 65%. En stående klassiker i sortimentet.   Allergener: Laktos, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

SKU: 2102
Category:

Prinsesstårta

Prinsesstårta

215.00kr455.00kr

Precis allt du vill ha i en prinsesstårta, fast i en pralin. En vaniljganache på den vita chokladen Edelweiss 36%, marsipan och en gelé på jordgubb och hallon.   Allergener: Laktos, mandel, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

SKU: 2110
Category:

Piemonte Hasselnöt

Piemonte Hasselnöt

215.00kr455.00kr

En helt vegansk pralin där en hasselnötsgianduja får sällskap med en djupt rostad hasselnöt från Piemonte, kakaonibs och en nypa havssalt   Allergener: Hasselnötter, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter.

SKU: 2118
Category:

Passion Mango

Passion Mango

215.00kr455.00kr

Den är en blandning mellan en kola och en ganache vilket ger den en mycket krämig och fin konsistens. Passionsfrukten står för syran och fräschören medan mango ger den kropp och tyngd!   Allergener: Mandel. Kan innehålla spår av nötter.

SKU: 2119
Category:

Chef Jungstedts Tryffelkulor


Ibland är en smak inte nog

Här kommer mixen av Chef Jungstedts mörka och ljusa tryffelkulor.

5 stycken Mörk Saltkola

5 stycken Mjölkchoklad 43% Dark Milk


Signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt på ditt första/nästa köp + chans att vinna en provsmaknings pralinlåda.

Ta del av nyheter i vårt sortiment och få en inblick i livet som chokladmakare. När du signar upp på vårt nyhetsbrev får du dessutom 10 % rabatt på ditt första köp i webbshopen och är med och tävlar om en pralinlåda som lottas ut varje månad.

Välkommen till vår värld av choklad.

/Chef Jungstedt

Köpa praliner på plats i Sickla?


Välkommen in till vår butik på Sicklastråket 13 i Nacka.

Tar du med den tomma pralinlådan till vår butik för en refill – blir det både billigare för dig och bättre för miljön.

Praliner / tryfflar på er restaurang eller på ert event?


Chokaldpraliner-pa-Resturang-Nook

Vad sägs om att lyfta er restaurangs meny eller se till att event får en extra touch?

Ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan lösa ert behov.

Tillverkning av chokladpralinerna


Alla praliner ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.

Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.

Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.

Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard. 

Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.

Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.

Kalle “Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.

Felchlin logo
Klicka här för att läsa Felchlins riktlinjer