Chef Jungstedts Tryffelkulor


Obs. att det varmare vädret som stundar kan påverka pralinernas mående under sin färd hem till dig. För att säkerställa pralinernas kvalité kan leveranstiden dröja något under extra varma dagar. Kontakta oss omgående om du skulle få hem en låda som påverkats av värmen.



Ibland är en smak inte nog

Här kommer mixen av Chef Jungstedts mörka och ljusa tryffelkulor.

5 stycken Mörk Saltkola

5 stycken Mjölkchoklad 43% Dark Milk

Vad tycker andra om Chef Jungstedts praliner?


Otroliga smakupplevelser i dessa högklassisga chokladpraliner , där var o en pralin är som små konstverk.Det är inte bara för munnen utan oxå för ögat.” -Anne-Charlotte Styffe

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

“Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask. Något som också skall lyftas fram är hur bra och snabb kundsupporten är.” – Aron

Chef jungstedt trustpilot
Trustpilot recension

“Helt fantastiska praliner med smak av klassiska desserter. Lekfullt och välbalanserat. Sjukt bra hantverk.” – Robin Maina

Google 5 stjärnor chef Jungstedt
Google recension

Köpa tryfflar på plats i Sickla?


Välkommen in till vår butik på Sicklastråket 13 i Nacka.

Tar du med dig din tomma gråa pralinlåda till vår butik för en refill – blir det både billigare för dig och bättre för miljön.

… eller letar ni efter …

Hallon-Lakritrs

… våra styckpraliner?

… våra pralinlådor?

Praliner / tryfflar på er restaurang eller på ert event?


Chokaldpraliner-pa-Resturang-Nook

Vad sägs om att lyfta er restaurangs meny eller se till att event får en extra touch?

Ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan lösa ert behov.

Tillverkning av chokladtryfflar


Alla chokladtryfflar ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.

Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.

Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.

Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard. 

Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.

Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.

Kalle “Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.

Felchlin logo
Klicka här för att läsa Felchlins riktlinjer