Chef Jungstedts Påsklåda 2024
Chef Jungstedts Påsklåda 2024
En låda i påskens färger Obs. vi rekommenderar dig att lägga din order senast den 25 mars för att garantera att din order hinner fram lagom till påskhelgen. I årets påsklåda sällskapar återkommande påsk-klassiker tillsammans med nya skapelser för säsongen. I sann påskanda återkommer Kycklingen och Vaktelägget i sällskap av Yuzu Saltlakrits, Smultron Pistage och…
En låda i påskens färger
Obs. vi rekommenderar dig att lägga din order senast den 25 mars för att garantera att din order hinner fram lagom till påskhelgen.
I årets påsklåda sällskapar återkommande påsk-klassiker tillsammans med nya skapelser för säsongen. I sann påskanda återkommer Kycklingen och Vaktelägget i sällskap av Yuzu Saltlakrits, Smultron Pistage och Apelsin Hasselnöt.
Chef Jungstedts Påsk-klassiker
Chef Jungstedts Påsk-klassiker
Chef Jungstedts påsk-klassiker i en och samma låda Obs. vi rekommenderar dig att lägga din order senast den 25 mars för att garantera att din order hinner fram lagom till påskhelgen. Lådan för dig som vill åt favoriterna – Kyckling Citroncheesecake och Vaktelägg Mandelnougat. Supergoda praliner, många spännande smaker – Gunilla Scrolla…
Chef Jungstedts påsk-klassiker i en och samma låda
Obs. vi rekommenderar dig att lägga din order senast den 25 mars för att garantera att din order hinner fram lagom till påskhelgen.
Lådan för dig som vill åt favoriterna – Kyckling Citroncheesecake och Vaktelägg Mandelnougat.
Chef Jungstedts Grand Cru Selection
Chef Jungstedts Grand Cru Selection
Ursprung och kvalité Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver regionens unika terroir. Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet. Från Venezuela, Bolivia, Dominikanska republiken…
Ursprung och kvalité
Åtta exklusiva Grand Cru-choklader i en och samma låda. Var och en representerar det finaste i sitt ursprung, med noggrant utvalda kakaobönor och en perfekt balanserad smakprofil som framhäver regionens unika terroir. Upplev chokladens rena och komplexa smaker, som bär på en historia av hantverk och kvalitet. Från Venezuela, Bolivia, Dominikanska republiken och Ecuador.
Nubbe – Dill – Kavring
Nubbe – Dill – Kavring
Nubbe i pralinform Obs. alla påsklådor börjar skickas f.r.om. 8 mars. Inkluderar din order andra produkter skickas allt samtidigt. Den svenska nubben är något som hör våra högtider till. Bjud dina gäster på nubbe i pralinform till påsk och sätt extra prägel på sillbordet. I nubben gömmer sig en sirap på akvavit från Stockholms Bränneri,…
Nubbe i pralinform
Obs. vi rekommenderar dig att lägga din order senast den 25 mars för att garantera att din order hinner fram lagom till påskhelgen.
Den svenska nubben är något som hör våra högtider till. Bjud dina gäster på nubbe i pralinform till påsk och sätt extra prägel på sillbordet. I nubben gömmer sig en sirap på akvavit från Stockholms Bränneri, en ganache smaksatt med dill och gräddfil följt av en botten på kavring.
Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda
Chef Jungstedts Klassiska pralinlåda
De klassiska smakerna i en pralinlåda I denna pralinlåda har vi samlat Chef Jungstedts klassiska praliner. Här finns den mörka Maracaibo 65%, Saltkola, Hallon Saltlakrits, Piemonte Hasselnöt, Blodgrape Vanilj, Calamansi Cheesecake, Espresso Kola och slutligen Iransk pistage Vanilj. Här är lådan som ramar in Chef Jungstedts träffsäkerhet i smak, form och känsla. Outstanding…
I denna pralinlåda har vi samlat Chef Jungstedts klassiska praliner.
Här finner du Maracaibo 65%, Hallon Saltlakrits, Pistage Vanilj, Saltkola, Blodgrape Vanilj, Piemonte Hasselnöt, Espresso Kola och Calamansi Cheesecake.
Chef Jungstedts Dessertlåda
Chef Jungstedts Dessertlåda
Här har du alla desserter du kan tänka dig i miniformat, i en och samma låda! Är det inte en dröm att få samla alla de godaste desserterna i en och samma låda? I Chef Jungstedts Dessertlåda får ni alla klassiska efterrätter på ett bräde! Prinsesstårta, Marängsviss, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake, Kanelbulle…
I Chef Jungstedts Dessertlåda får du alla klassiska efterrätter på ett bräde.
Prinsesstårta, Marängsviss, Tiramisu, Tarte Tatin, Crème Brûlée, Calamansi Cheesecake och Kanelbulle toppat med en Espresso Kola.
Chef Jungstedts Svenska smaker
Chef Jungstedts Svenska smaker
Svenska smaker I den här lådan vill vi framhäva och hylla svenska smaker. Här hittar vi Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring. Outstanding chocolates, a must try. – Lone & Erik Larsen Chef Jungstedt har 5 av…
I den här lådan vill vi framhäva och hylla svenska smaker.
Här hittar vi Viol Björnbär, Havtorn Chili, Lingon Kola, Kardemumma, Fläder Jordgubb, Hallon Saltlakrits, Whisky Svensk Rök och givetvis den svenska Nubben med dill och kavring.
Vad tycker andra om Chef Jungstedts praliner?
“Otroliga smakupplevelser i dessa högklassisga chokladpraliner , där var o en pralin är som små konstverk.Det är inte bara för munnen utan oxå för ögat.” -Anne-Charlotte Styffe
“Helt fantastiska praliner! Perfektion i en ask. Något som också skall lyftas fram är hur bra och snabb kundsupporten är.” – Aron
“Helt fantastiska praliner med smak av klassiska desserter. Lekfullt och välbalanserat. Sjukt bra hantverk.” – Robin Maina
Köpa praliner på plats i Sickla?
Välkommen in till vår butik på Sicklastråket 13 i Nacka.
Tar du med den tomma pralinlådan till vår butik för en refill – blir det både billigare för dig och bättre för miljön.
… eller letar ni efter …
… våra tryfflelkulor?
… våra styckpraliner?
Praliner / tryfflar på er restaurang eller på ert event?
Vad sägs om att lyfta er restaurangs meny eller se till att event får en extra touch?
Ta kontakt med oss så ser vi hur vi kan lösa ert behov.
Urval av restauranger som valt Chef Jungstedt:
Tillverkning av chokladpralinerna
Alla praliner ni smakar från Chef Jungstedt är tillverkade för hand i vår produktionsstudio i Sickla.
Vi arbetar endast med choklad som vi vet är av högsta kvalité och som vi kan servera med gott samvete, vilket är en otrolig viktig grundsten för Chef Jungstedt.
Det är oerhört viktigt att kakao-producenterna är välbetalda, vilket innebär att det är över Fairtrades rekommendationer, så dem klarar sig gott på den inkomst deras kakaobönor genererar.
Detta i sin tur gör det möjligt för odlarna att kontinuerligt producera kakao av absolut högsta kvalité, vara rimligt avlönade och ha bra levnadsstandard.
Alla dessa riktlinjer följer det Schweiziska chokladproducenten Felchlin – vilket går helt i linje med vad Chef Jungstedt står för.
Därför samarbetar Chef Jungstedt med Felchlin när det kommer all choklad vi använder.
Kalle “Chef” Jungstedt undervisar även hos Felchlin vilket är en stor stämpel av kvalité – för både det vi står för men även hur vi tillverkar våra chokladpraliner.