Pralinkurser hos Chef Jungstedt


Vill du förstå konsten med choklad och praliner?

“För att få en pralin med den bästa kvalitén och den finaste premium känslan, behöver alla stegen i pralinproduktionen vara exakt.” menar Kalle (Chef Jungstedt) 

Det är det ni kommer att få insikt i, i Chef Jungstedts olika kurser.

Vilka steg behöver göras, hur ska varje steg avverkas och hur mycket jobba är det egentligen att göra en spegelblank pralin?

  • 27 Februari – Nästa Nivå 
  • 11-12 Mars – Professionell
  • 24 April – Nästa Nivå  (In english) 
  • 6-7 Maj – Professionell (In english) 
  • 12 Juni – Nästa Nivå 
  • Privat pralinkurs går alltid att boka. Kontakta mig direkt för önskat datum.

Pralinkurserna och smakkvällar för alla. 

Vill ni ha kul med era barn en eftermiddag, ta nästa steg i er egen chokladutveckling eller är ni bara intresserade av att äta, lyssna och njuta? Chef Jungstedts pralinkurser har allt för er alla. 

I de olika kurserna, beroende på vilken ni väljer, får ni koka ganache, temperera choklad, fylla på er kunskap om chokladvärlden, provsmaka de olika sorter choklad, äta choklad, leka med choklad … ja, ni kommer få en kurs som passar just din kunskap och ambitionsnivå.

Pralinkursen i Restaurang Copins studio

De flesta kurserna håller vi i Restaurang Copins studio på Kommendörsgatan 23, i Stockholm. 

I dessa eleganta och inspirationsrika lokaler finns allt för att ni ska kunna få den bästa upplevelsen av er kurs. Här har vi som grannar Copins kök som vi kan följa genom ett par glasdörrar och en av stadens vackraste vinrum. 

Självklart har vi sett till att ni får bra erbjudanden om ni vill avsluta eftermiddagen eller kvällen med att äta på restaurangen. 

Vilken pralinkurs vill ni gå?

Klicka på någon av ikonerna så tas du till respektive kurs:


Nybörjar kursen

Nästa Nivå – Pralinkurs

Proffskursen

Provsmakaren

Privat kurs med Chef

Boka praliner till fest?