Privat pralinkurs

Privat Pralinkurs

Privat Pralinkurs som ger dig glädje hemma hos dig eller hos mig

Detta är ett inspirerande möte för dig som vill ha en privat fördjupnings- och lärostund med Chef Jungstedt själv, antingen hemma hos dig eller ensam i studion.

“Varje litet steg i processen i att skapa en pralin är av största vikt. Endast när alla steg utförs på korrekt sätt kommer slutresultatet bli en skinande fin pralin med perfekt skaltjocklek och smak ” – Kalle (Chef Jungstedt)

För att du ska få ut det mesta av kursen bör du ha lite förkunskap, kanske tempererat choklad tidigare. Fast om du inte har det – så gör det inget. För under de 6 timmarna vi spenderar tillsammans, i denna privata pralinkurs, kommer du få kunskap som gör att du kan komma igång ordentligt med din egen pralintillverkning eller djupdyka i alla momenten om du redan jobbar med choklad och vill ta nästa steg. Jag är flexibel och anpassar innehållet efter intresse och nivå.

Om du är osäker och vill prova på att lära dig grunderna i pralinernas värld, kan du gå min nybörjarkurs. Där kommer du lära dig grunderna, grundligt.

Vad får ni på er privata pralinkurs?

Ni får en demonstration på hur du hanterar kakaofärgen och skapar olika uttryck med en hel del olika målningstekniker. För att ni sedan får prova på själva.

Vi kommer att tillsammans temperera chokladen och gå igenom grunderna för att lyckas varje gång med tempereringen och skalgjutningen.

Du kommer få utförlig grundkunskap kring de olika momenten i varje steg som krävs för att skapa en riktigt fin och skinande pralin.

Tillsammans gör vi sedan ett par olika fyllningar. Ganacher, kola, geléer, giandujas m.m.

Ska ni göra misstag, så är det nu – vi lär oss

Under vår tid tillsammans är det bara att komma med alla frågor, funderingar och påståenden ni har – så tar vi det där ifrån. För om det är någon gång ni kan få svar på era tankar, så är det nu.

Samt ifall det är någon gång vi ska göra misstag så är det på denna kurs, så vi alla kan lära oss av det.

  • Start 09:00
  • Slut 16:00
  • Lunch 60 min
  • Ha på dig skor som tål stänk av choklad och färgat kakaofett.
  • Anteckningsblock

Kontakta mig så bokar vi tillfälle

Ring, smsa, maila eller skriv ett privat meddelande på Instagram så kommer vi fram tillsammans var, när och hur vi kör.

Tider och datum kommer vi överrens om och anpassar efter era behov.

Vi hörs.